ΣΥΝΕΧΙΖETAI TO SUMMER CAMP TOY APH ΒΟΥΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 26/7/19

Καλοκαίρι 2019... και οι διακοπές αρχίζουν για τους μικρούς μας φίλους με την συμμετοχή τους στο SUMMER CAMP του Γ.Σ. Άρης Βούλας.
Τρεις (3) περίοδοι, απο δύο βδομάδες η κάθε μια. Η 1η περίοδος άρχισε στις 18/6 και τελειώνει 28/6. Η 2η περίοδος απο 1/7 έως 12/7 και η 3η και τελευταία απο 15/7 έως 26/7.
Η κάθε περίοδος αποτελείται απο δύο μέρη: Το αθλητικό και το πολιτιστικό - εικαστικό. Μερικές απο τις δραστηριότητες είναι: Ποδόσφαιρο, basket, volley, στίβος, παιδικό "survivor", ρυθμική και ενόργανη γυμναστική, πινγκ πονγκ, windsurfing, SUP, μουσικοκινητική, ζωγραφική, τοξοβολία, ξιφασκία, handball κα. Σ’ όλα τα αθλήματα θα υπάρχουν προπονητές - καθηγητές Φυσικής Αγωγής με την ανάλογη ειδικότητα. Στη θάλασσα θα υπάρχει ναυαγοσώστης και το μάθημα θα γίνεται απο πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην κολύμβηση. Επίσης για όσα παιδιά θα μένουν και το μεσημέρι, θα υπάρχει διατροφολόγος που θα φτιάξει το μενού για τις δυο εβδομάδες της κάθε περιόδου.

Μπορείτε να κατεβάσετε εδώ το έντυπο με όλες τις πληροφορίες.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Κατά την εγγραφή, τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Δεν υπάρχει η δυνατότητα δοκιμαστικής περιόδου.
Με την αίτηση συμμετοχής καταβάλλεται προκαταβολή το 50%.
Η εξόφληση γίνεται το αργότερο την ημέρα έναρξης της περιόδου συμμετοχής. 
Υπάρχει η δυνατότητα χρήσης πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.
Σε περίπτωση μη συμμετοχής η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.
Οι ημέρες που χάνονται δεν αναπληρώνονται & δεν επιστρέφονται χρήματα.
Μόνο σε περίπτωση ασθενείας για περισσότερο από 3 ημέρες, αναπληρώνονται οι ημέρες σε άλλη περίοδο – εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.
Για την παραλαβή του/των παιδιού/ών είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.
Ο σύλλογος διατηρεί το δικαίωμα αποβολής του/των παιδιών λόγω απρεπούς συμπεριφοράς.
Σε περίπτωση αποβολής από το Summer Camp λόγω απρεπούς συμπεριφοράς, επιστρέφεται το ποσόν των περιόδων που δεν υλοποιούνται.
Κάθε παιδί είναι υπεύθυνο για την τσάντα και τα ατομικά του είδη. Σε όλα θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό του.
Για τις δραστηριότητες που εξαρτώνται από αστάθμητους παράγοντες, διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς προειδοποίηση.
Παρέχεται ασφαλιστική κάλυψη.


Τηλέφωνα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στη γραμματεία του συλλόγου 210 8991154, καθώς και στο κινητό 6946-621061.

Πάνω