ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΓΣ ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2019

Μέσα σ' ένα κατάμεστο γήπεδο έγινε η τελετή λήξης της Ακαδημίας μας. Οι αθλητές μας μαζί με τους γονείς πρέπει να ξεπέρασαν τα 650 άτομα. Κάθε χρόνο η οικογένεια μεγαλώνει και μπαίνουν οι βάσεις για ένα καλύτερο αύριο. Οι προσδοκίες μεγαλώνουν. Η δουλειά όμως που γίνεται στον Σύλλογο φαίνεται απο τις αντιδράσεις και τα χαμόγελα, των γονέων και παιδιών, ειδικά σήμερα που πλημμύρισαν το Δημοτικό Γήπεδο Βούλας.
Η εκδήλωση άνοιξε με το καλωσόρισμα απο τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων και μέλος του Δ.Σ. Γ.Σ. Άρη Βούλας, Κώστα Κιμούλη. Τον λόγο πήρε η Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου 3Β, κυρία Μαρία Μπραϊμνιώτη. Ακολούθησε η βράβευση της αθλήτριας των Special Olympics, Σωτηρίας Κυριακίδου για τα δύο παγκόσμια μετάλλια, χρυσό στο μονό και ασημένιο στο διπλό, που πήρε στους αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης, που έγιναν στο ABU DHABI τον Απρίλιο. Επίσης βραβεύτηκε και ο Κωνσταντίνος Τουφεκούλας, ο οποίος κατέλαβε την τέταρτη θέση στο ατομικό αγώνισμα Πινγκ-Πονγκ ανδρών στους ίδιους αγώνες.
Η εκδήλωση συνέχιστηκε με έναν σύντομο απολογισμό για την χρονιά που πέρασε απο τον τεχνικό διευθυντή Αλέκο Μπολοβίνο, καθώς και τον υπεύθυνο της Ακαδημίας, Ανδρέα Μούκιο. Στη συνέχεια μια έκπληξη και βράβευση απο τους γονείς της Κ6 & Κ8, γνωστά ως Αρειανάκια, στον προπονητή τους κ. Κώστα Νεοφώτιστο, καθώς και στους δύο βοηθούς προπονητή, Κώστα Απέργη και Gabriel Scorvo, για την πολύτιμη βοήθεια και αγάπη τους στους αθλητές του τμήματος ΑΡΕΙΑΝΑΚΙΑ 1 (2018-19) και γενικά για την προσφορά τους όλη τη χρονιά, γιατί όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες που έχει η συγκεκριμένη ηλικία (6-8 ετών).
Ακολούθησε η βράβευση απο τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου 3Β κ. Ψαλλίδα, του μεγαλύτερου σε ηλικία αθλητή της Ακαδημίας μας Νικόλα Γκούρα, που είναι και απο τους βασικούς παίκτες στο ανδρικό τμήμα της ομάδας και του μικρότερου, μόλις 5 ετών, Μπάσιμ Φάρις.
Η επόμενη σκηνή δεν είχε βράβευση, αλλά την παρουσίαση που έγινε απο τον Αντιπρόεδρο και Γενικό Αρχηγό της ομάδας κ. Στέλιο Τσαλδάρη του νεαποκτιθέντα Αργεντινού ποδοσφαιριστή της ανδρικής ομάδας, Diego Romano.
Η τελετή λήξης της Ακαδημίας μας περιείχε και χορευτικό απο τις μικρές cheerleaders κάτω απο τους ήχους των Imagine Dragons.
Η σκυτάλη της βράβευσης πήγε στον παίκτη Αντώνη Βατίστα, για τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής του στο ανδρικό τμήμα, τη χρονιά που μας πέρασε.
Αμέσως μετά άρχισε η απονομή επαίνων για όλους τους αθλητές της Ακαδημίας μας, δίνοντας τους και μια μπάλα δώρο. Η εκδήλωση έκλεισε με φαγητό και αναψυκτικά για τους γονείς και αθλητές. Σαν φινάλε έγινε ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ γονέων των αθλητών της Ακαδημίας και των προπονητών της, όπου έληξε 6-4 υπέρ των προπονητών.
Άλλη μια χρονιά έλαβε τέλος για όλες τις ομάδες του ΓΣ ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ με την ευχή ότι η επόμενη θα είναι ακόμα καλύτερη!!!
Το ΔΣ του ΓΣ Άρη Βούλας, το επιτελείο των προπονητών και όλοι οι αθλητές σας εύχονται καλό καλοκαίρι με πολλά μπάνια και να γυρίσουμε όλοι υγιείς τον Σεπτέμβρη, βάζοντας τον πήχυ πιο ψηλά.

Πάνω