ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΤΟ 3ΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Αγαπητοί γονείς και φίλοι του συλλόγου,
είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε, ότι και την φετινή αγωνιστική περίοδο, αποφασίσαμε τη συμμετοχή των παιδιών μας , σε καλοκαιρινό τουρνουά με διαμονή στην επαρχία. Πρόκειται για μια δράση που ακολουθείται από όλες τις οργανωμένες ακαδημίες, με οφέλη εκτός από τα καθαρά αγωνιστικά, την ευχαρίστηση των παιδιών, τη σύσφιξη σχέσεων, το ομαδικό πνεύμα και την ανεξαρτητοποίηση .Παράλληλα, όσοι γονείς έχουν τη διάθεση - δυνατότητα να συνοδεύσουν, γεύονται κι εκείνοι τη χαρά της συμμετοχής των παιδιών και έρχονται κι εκείνοι πιο κοντά στο ποδόσφαιρο και το σύλλογο. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, με τη δέσμευση για την ολοένα ποιοτικότερη πορεία της εκπαίδευσης των παιδιών.

Το Δ.Σ. του συλλόγου, ο υπεύθυνος των Ακαδημιών, ο τεχνικός διευθυντής, ο τεχνικός σύμβουλος και οι προπονητές.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 15 – 16 - 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 & ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
1. 2 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “BARBARA”
2. ΠΡΩΙΝΟ-ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ-ΒΡΑΔΥΝΟ (ΜΠΟΥΦΕΣ)
3. 4-5 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ
4. ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ :
120,00 € (ΜΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ- ΑΘΗΝΑ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ)

ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ:
1. 2 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “BARBARA”
2. ΠΡΩΙΝΟ-ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ-ΒΡΑΔΥΝΟ (ΜΠΟΥΦΕΣ)
100,00 € (ΤΟ 1 ΑΤΟΜΟ-ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ Ι.Χ)
25,00€ (ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΤΟΜΟ-ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ)

❖ Για τους γονείς που έχουν μικρότερα παιδιά μέχρι την ηλικία των πέντε (5) ετών, τα οποία είτε δεν αγωνίζονται σε τμήματα του συλλόγου, είτε δεν θα συμμετάσχει στην διοργάνωση το τμήμα στο οποίο ανήκουν λόγω έλλειψης συμμετοχών, και τα οποία θα ακολουθήσουν τους γονείς τους στο Λουτράκι, δεν θα υπάρξει οποιοδήποτε κόστος, δηλαδή η διαμονή τους εκεί θα είναι εντελώς δωρεάν.

❖ Για τα παιδιά ηλικίας από πέντε (5) έως εννέα (9) ετών, που θα ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες, το συνολικό κόστος διαμορφώνεται στα εβδομήντα (70,00) ευρώ (αντί 100,00 ευρώ, όπως έχει ορισθεί για τους ενήλικους).

❖ Για τα παιδιά ηλικίας από εννέα (9) ετών, που θα ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες, το συνολικό κόστος διαμορφώνεται στα εκατό (100,00) ευρώ.

❖ Η αναχώρηση των λεωφορείων (ή του λεωφορείου) με τους συνοδούς προπονητές και τα παιδιά που θα αγωνιστούν στην διοργάνωση, θα πραγματοποιηθεί σε πρωινή ώρα του Σαββάτου 15/6/2019. Κατόπιν τούτου, οι επιθυμούντες να συνοδεύσουν τα παιδιά τους στον τόπο διεξαγωγής της διοργάνωσης, με δικό τους εννοείται μεταφορικό μέσο και με έξοδά τους, γονείς, οφείλουν να προσαρμόσουν εγκαίρως το πρόγραμμά τους.

❖ Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα, παιδιών – αθλητών γεννηθέντων από το έτος 2007 έως 2014 απαραίτητος όρος είναι η συνοδεία τους από γονέα / κηδεμόνα.

❖ Σημειώνεται, σε κάθε περίπτωση, ότι απαιτείται και η έγκαιρη εκδήλωση του δικού σας ενδιαφέροντος, προκειμένου να εξασφαλιστεί η διαμονή σας στα ξενοδοχεία, υπό τις οικονομικές προϋποθέσεις που έχουν τεθεί ήδη υπόψη σας.

❖ Η υποβολή εγκαίρως μέχρι, 31 ΜΑΙΟΥ 2019 της σχετικής δήλωσης συμμετοχής με την ταυτόχρονη καταβολή της σχετικής προκαταβολής (50% του συνολικού ποσού & και το υπόλοιπο ποσό εξόφλησης 14/6/2019), έχει ιδιαίτερη σημασία, προκειμένου να προσδιοριστεί ο ακριβής αριθμός των ομάδων του Συλλόγου μας, που θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση (ανάλογα με τις δηλώσεις ανά ηλικιακό τμήμα) και συνακόλουθα γίνουν οι απαραίτητες κρατήσεις εντός του χρόνου που απαιτούν οι διοργανωτές του πανελλήνιου αυτού τουρνουά.

❖ Κατά την περίπτωση που καταβληθεί το ποσό της προκαταβολής, αλλά δεν συμμετάσχει τελικά το ηλικιακό τμήμα του παιδιού που δήλωσε συμμετοχή, λόγω μειωμένου ενδιαφέροντος, τότε, αυτή, θα επιστραφεί, όπως είναι αυτονόητο, το αργότερο μέχρι την 14η Ιουνίου, κι αυτό προκειμένου να εξαντληθεί κάθε περιθώριο προς συμπλήρωση του ικανού αριθμού συμμετοχών.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ
ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ LOUTRAKI THERMAL SPA
❖ Βραδιά έκπληξη για όλη την αποστολή την Κυριακή με BBQ, κρασί από την Νεμέα και μουσική στην Λίμνη της Περαχώρας!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:​ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ : 210 - 8991154
​​​ ΜΠΟΛΟΒΙΝΟΣ ΑΛΕΞΗΣ: 6944311958

Πάνω