Πλησιάζει η ώρα...

Ο Ά ημιτελικός κυπέλλου για την ομάδα μας θα γίνει την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 3.30μμ στο γήπεδο μας, ενώ ο επαναληπτικός στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων «Δημήτρης Δημητρίου» την Τετάρτη 9 Μαρτίου την ίδια ώρα με τον ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΠΑΤΩΝ.

Το προφίλ της ομάδας του Αήττητου ξεκινάει απο το 1947 και τα χρώματα του είναι το πράσινο και το λευκό και έμβλημα το αμπέλι. Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Αήττητος Σπάτων είναι Ελληνικός ερασιτεχνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος με έδρα τα Σπάτα Αττικής. Διαθέτει τμήμα ποδοσφαίρου και ανήκει στη δύναμη της Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής, ενώ στο παρελθόν αποτελούσε σωματείο της Ε.Π.Σ. Αθηνών. Έδρα του αποτελεί το Δημοτικό Στάδιο Σπάτων «Δημήτρης Δημητρίου», με χωρητικότητα 1.500 θεατών. Έχει παρουσία στα πρωταθλήματα της Δ' Εθνικής και Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και την αγωνιστική περίοδο 2018-19 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας σαν Π.Α.Ε. και με την επαγγελματική επωνυμία ΠΑΕ Α.Π.Ο. Αήττητος Σπάτων.

Οι πρώτες παρουσίες του Αήττητου Σπάτων στην Δ΄ Εθνική καταγράφονται τις δύο σεζόν 1997-98 και 1998-99. Κατόπιν συνέχισε στα τοπικά πρωταθλήματα και εντάχθηκε στη δύναμη της Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής, αποτελώντας και ιδρυτικό της μέλος. Το 2007 κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑΝΑ και την επάνοδο στην Δ΄ Εθνική. Στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής καθιερώθηκε για 5 συνεχείς αγωνιστικές περιόδους, συγκεκριμένα από τη σεζόν 2007-2008 μέχρι και τη σεζόν 2011-2012.
Το 2016 αναδείχθηκε τριταθλητής Β΄ ΕΠΣΑΝΑ, κερδίζοντας την άνοδο και το 2017 κατέκτησε εκ νέου το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑΝΑ, κερδίζοντας την ιστορική άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Αμέσως, με την πρώτη του παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής τη σεζόν 2017-2018, αναδείχθηκε πρωταθλητής του 7ου ομίλου και συμμετείχε στα μπαράζ ανόδου, όπου κατακτώντας την 1η θέση του 2ου ομίλου κέρδισε την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Β΄ Εθνική κατηγορία.
Η απειρία στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και οι λάθος χειρισμοί στιγμάτισαν την πρώτη παρουσία του Αήττητου Σπάτων στην Β΄ Εθνική τη σεζόν 2018-2019, καθώς τον Μάρτιο του 2019 αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα λόγω παραβίασης του άρθρου 68 του Ν.2725/99 καλύπτοντας εκπρόθεσμα το μετοχικό της κεφάλαιο, ενώ επιπλέον δεν είχε προχωρήσει σε σύσταση διοικητικού συμβουλίου. Από την αγωνιστική περίοδο 2019-20 αγωνίζεται στη νέα Γ΄ Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σήμερα βρίσκεται στην τελευταία θέση με 10 βαθμούς (σε 14 αγώνες) και αγωνίζεται στον 6ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας. Την Κυριακή 20/2/22 έχασε 0-1 στο γήπεδο της (3η κατά σειρά ήττα) με αποτέλεσμα να παραιτηθεί ο προπονητής της ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΝΑΒΑΡΑΣ. Περιμένουμε να ακούσουμε με ποιόν προπονητή θα κατέβει στον ημιτελικό με τον Άρη Βούλας, ενώ η συνήθης ενδεκάδα αποτελείται απο τους: ΑΥΓΕΡΙΝΌΣ, ΑΓΓΕΛΗΣ, ΑΣΛΆΝΙ, KERSTENNE, ΝΟΜΙΚΟΣ, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ, ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ, ΚΑΤΣΕΡΗΣ, ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ, ΜΤΣΕΝΤΛΙΣΒΙΛΙ.

Παρ' όλα τα προβλήματα και τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα δεν παύει να είναι μια ομάδα Δ΄κατηγορίας με άλλες εμπειρίες. Σιγουρα θα θελήσει να δείξει μια αντίδραση μιας και ο μόνος της στόχος για φέτος θα είναι το κύπελλο και κανείς δε ξέρει μια αλλαγή προπονητή τι αέρα θα φέρει στην ομάδα.

Πάνω