Ο Άρης Βούλας έχει αρχίσει και γράφει τη δική του ιστορία...

Η ιστορία με τις επιτυχίες για την ομάδα του Άρη Βούλας, που ξεκίνησε απο το καλοκαίρι του 2018 συνεχίζεται και σήμερα με μεγάλη επιτυχία.
Στη πρώτη σεζόν 2018-19 η ομάδα μας με προπονητή τον Τάσο Τασιόπουλο τερμάτισε 9η στο πρωτάθλημα και παίξαμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας σε τελικό κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, όπου χάσαμε στα πέναλτι απο ομάδα Γ΄εθνικής.
Στη δεύτερη σεζόν 2019-2020 τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα, όπου σε 22 αγώνες κάναμε: 13 νίκες, 6 ισοπ. και 3 μόνο ήττες.
Στη τρίτη σεζόν 2020-2021, όπου διακόπηκε λόγω του ιού, ήμασταν πάλι στη 2η θέση, ενώ σε 9 αγώνες είχαμε: 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 μόνο ήττα.
Φέτος 2021-22 που άλλαξε και το σύστημα με τα playoffs, αυτή τη στιγμή, δύο αγώνες πριν ολοκληρωθεί η Α΄φάση του πρωταθλήματος, είμαστε στη 4η θέση και περιμένουμε την τελική βαθμολογία για να παίξουμε στα playoffs ανόδου (οι πέντε πρώτοι). Παράλληλα προκριθήκαμε στα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ για ακόμη μια φορά. Άρα... είμαστε μέσα και στους δύο στόχους, που είχαμε θέσει απο την αρχή της περιόδου. Πεντάδα και playoffs ανόδου, ενώ παράλληλα να παίξουμε στον τελικό κυπέλλου.
Όλα αυτά δεν γίνονται με ένα μαγικό ραβδάκι, αλλά με σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή. Ο πρόεδρος κ. Στέλιος Τσαλδάρης και όλο το Δ.Σ. προσπαθεί να παρέχει, χωρίς υπερβολές, όλες τις ανέσεις στους ποδοσφαιριστές και προπονητές της ομάδας ότι χρειάζονται, γιατί τίποτα στη σημερινή εποχή δεν είναι δεδομένο. Σήμερα το γήπεδό μας θεωρείται ένα απο τα καλύτερα στην Αττική στην κατηγορία του και μαζί με τα σύγχρονα αποδυτήρια που χτίστηκαν με την βοήθεια της Δημοτικής μας Αρχής, που την ευχαριστούμε για άλλη μια φορά, δημιουργήθηκε μια αληθινή αθλητική οικογένεια με φοβερό περιβάλλον και αυτό δε μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Ο προπονητής μας Τάσος Τασιόπουλος έχει ανεβάσει την ομάδα σε πολύ υψηλά επίπεδα, σύμφωνα με τα λεγόμενα των αντιπάλων και ο Άρης Βούλας δεν προσπαθεί πια να γλυτώσει τον υποβιβασμό, αλλά παίζει καλό ποδόσφαιρο και φιγουράρει πάντα στις πρώτες θέσεις, διεκδικώντας ισάξια ακόμα και την άνοδο.

Πάνω