Ο ΥΜΝΟΣ ΜΑΣ!!!

70 χρόνια ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 1952 - 2022
Μια ιστορική στιγμή η σημερινή μέρα για τον σύλλογο μας, που απέκτησε τον δικό του ύμνο μετά απο 69 χρόνια.
Το 2022, ο αρχαιότερος σύλλογος του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, ο ¨Γυμναστικός Σύλλογος Άρης Βούλας" κλείνει 70 χρόνια λειτουργίας.
Στο πλαίσιο αυτής της γιορτής ετοιμάζει πολλές όμορφες εκπλήξεις, αρχής γενομένης με τον ύμνο. Γιατί ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος δεν νοείται να μην έχει το δικό του ύμνο.

Μπορεί αγωνιστικά λόγω του COVID-19 να υπάρχει απραξία, αλλά εξωαγωνιστικά ο σύλλογος και το Δ.Σ. συνεχίζει να οργανώνεται για την μετέπειτα εποχή.

Ο υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου, τα τελευταία 3 χρόνια, ΚΩΣΤΑΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, έγραψε τους στίχους και ανέθεσε την παραγωγή και σύνθεση της μουσικής στον γνωστό για τις επιτυχίες του ΝΙΚΟ ΤΕΡΖΗ και τον εξίσου ταλαντούχο ΑΚΗ ΔΕΙΞΙΜΟ, να τους τραγουδήσει. Στο στούντιο ΤΡΙΗΧΟ του ΝΙΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ έγινε η ηχογράφηση και η τελική μίξη του ύμνου. Ένας ύμνος που ίσως τον ζηλέψουν και οι ομάδες Α΄ Εθνικής, απο μια δημιουργική DREAM TEAM, για την εξίσου DREAM TEAM του Άρη Βούλας.

Στη φωτογραφία (απο τα δεξιά) ο ΝΙΚΟΣ ΤΕΡΖΗΣ, ΑΚΗΣ ΔΕΙΞΙΜΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ο πρόεδρος ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ και ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ την ημέρα της ηχογράφησης.

Πολλά συγχαρητήρια και μπράβο στους συντελεστές και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Νίκο Τερζή για την σύνθεση, ενορχήστρωση και παραγωγή του ύμνου μας.

Μείνετε συντονισμένοι, γιατί οι εκπλήξεις και το πάρτι για την γιορτή των 70 χρόνων μόλις άρχισαν!!!

Πάνω