A. Moukios Insurance

Έκπτωση 20%

Ο Ανδρέας Μούκιος διατηρεί δικό του χρηματο-ασφαλιστικό γραφείο ως Μεσίτης Ασφαλίσεων https://www.amoukios.gr/στην πλατεία της Βούλας παρέχοντας συμβουλές μέσω του Financial Planning από το 1994.
Ως Financial Planner ο ρόλος του είναι σημαντικός, ιδιαίτερα στην σημερινή Ελληνική κοινωνία, διότι μπορεί μέσω εγκεκριμένης διαδικασίας και μεθοδολογίας (με την βοήθεια του λογισμικού Figlo) να βοηθάει ουσιαστικά τους πελάτες του στην επίτευξη των χρηματοοικονομικών τους στόχων και αναγκών.
Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Hellenic Financial Planners Association (HFPA) https://www.hfpa.gr/ και ένας από τους 30 (μόνο) Έλληνες πιστοποιημένους χρηματο-ασφαλιστικούς συμβούλους, Financial Planners, με πιστοποίηση από την EFICERT, τον μεγαλύτερο επαγγελματικό φορέα πιστοποίησης σε χρηματο-ασφαλιστικά θέματα στην Ευρώπη.
Συνεργάζεται με περισσότερες από 40 ασφαλιστικές εταιρείες, απευθείας και διαμέσου της AON, της ηγέτιδας εταιρείας παγκοσμίως στην μεσιτεία ασφαλίσεων. https://www.aon.com/greece/
Για να έχετε επιλογές στα μέτρα σας και κυρίως να νιώθετε πάντα ασφαλείς και σίγουροι.
Μπορείτε να κάνετε ασφάλειες Υγείας, Ζωής, Αυτοκινήτου, Κατοικίας, Επιχείρησης, Σκάφους, Αστικής Ευθύνης.


Έκπτωση στην Δημιουργία Μελέτης 20% και σε όλα τα προϊόντα ασφάλισης 10%.

ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ
Πάνω
Πάνω