Bill Cost

Με ιστορία που ξεκινά το 1983, η εταιρεία Bill Cost παράγει ρούχα για τη σύγχρονη γυναίκα. Άμεση Αποστολή σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, σε όλη την Ελλάδα. Αποστολές και στην Κύπρο.
Η φιλοσοφία της επικεντρώνεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή ενδυμάτων που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης γυναικείας γκαρνταρόμπας για όλες τις ώρες της ημέρας και για διαφορετικές περιστάσεις, πάντοτε όμως δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη σχέση ποιότητας-τιμής. Οι συλλογές της συμπληρώνονται με αξεσουάρ. Οι γραμμές της Bill Cost ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις κάθε σεζόν, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των πελατών της.
Στο Bill Cost βρίσκετε τα πιο stylish επώνυμα γυναικεία ρούχα online! Mini, midi και μακριά φορέματα, τις πιο chic ασύμμετρες, vintage, sexy γυναικείες μπλούζες και παντελόνια, ζιπ κιλότ, skinny, boyfriend ή σε κλασική γραμμή, για να επιλέξετε.
Αγαπημένα γυναικεία ρούχα υψηλής αισθητικής, που σας κάνουν να ξεχωρίζετε από το πρωί ως το βράδυ. Επενδύστε στην online collection του απόλυτου fashion brand, αλλάξτε look και εκφραστείτε με ρούχα Bill Cost, τελειοποιώντας το outfit σας στην στιγμή.

ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ
Πάνω
Πάνω