ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Δυο χρυσά μετάλλια🥇στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μεταμοσχευμένων που διεξήχθη στο Newcastle της Αγγλίας, για τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟ, που ανήκει στον ΑΡΗ 2006.
Οι 22οι Παγκόσμιοι Αγώνες Μεταμοσχευμένων πραγματοποιήθηκαν από 17 - 24 /8/2019. Η Ελληνική αποστολή, που αποτελούνταν από 23 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι συμμετείχαν στα αθλήματα του στίβου, της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, του Μπόουλινγκ, της Ποδηλασίας και για πρώτη φορά στο άθλημα του Πετάνκ, επέστρεψε στη χώρα μας με 6 χρυσά μετάλλια, 2 ασημένια και 4 χάλκινα. Στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν περισσότεροι από 1500 αθλητές και αθλήτριες από 52 χώρες του κόσμου. Η διοργάνωση ήταν άψογη από κάθε άποψη και για το σκοπό αυτό βοήθησαν και οι εκατοντάδες των εθελοντών που ήταν παρόντες σε όλους τους χώρους.
Αναλυτικά τα μετάλλια για την επιτραπέζια αντισφαίριση: Ο Διακουμάκος Αλέξανδρος με τον Γιάννη Παρασκευά χρυσό στην επιτραπέζια αντισφαίριση διπλό και ο Διακουμάκος Αλέξανδρος χρυσό μετάλλιο στην επιτραπέζια αντισφαίριση μονό.
Πολλά συγχαρητήρια στον Αλέξανδρο, γιατί και την περσινή χρονιά (2018) κατάφερε να κατακτήσει ένα ακόμα μετάλλιο σε διεθνές τουρνουά για άτομα με αναπηρίες, στο ομαδικό της κλάσης 10 στο τσεχικό όπεν, που έγινε στην Οστράβα.
Δεν έχουμε απο το να περιμένουμε και του χρόνου ενα ανάλογο μετάλλιο. Το αξίζεις Αλέξανδρε!

Πάνω