ΤΕΤΑΡΤΟ ΦΙΛΙΚΟ, ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ 4-1

Αν η θέληση όλων των παικτών, καθώς και η ενέργεια ειδικά μετά απο τις διπλές προπονήσεις, που βγαίνει στα φιλικά παιχνίδια, βγεί και στα επίσημα παιχνίδια, δεν νομίζουμε ότι η ομάδα θα αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα. Βέβαια με το "αν" δεν έρχονται τα τελικά αποτελέσματα σε επίσημα παιχνίδια. Γι αυτό κάτω τα κεφάλια, περισσότερη δουλειά και προσήλωση στους στόχους μας, γιατί όλα φαίνονται και κρίνονται στο γήπεδο.
Τέταρτο φιλικό με την Νίκη Ρέντη και τέταρτη νίκη για την ομάδα μας με 4-1. Το 1-0 έγινε στο Α΄ ημίχρονο, ύστερα απο κόρνερ και κεφαλιά του Μακεδόνα αμυντικού Γεωργάκα. Στη συνέχεια ο Ρομάνο με απευθείας φάουλ η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Η Νίκη Ρέντη δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε πριν λήξει το ημίχρονο σε 1-1. Οι αλλαγές που έκανε ο προπονητής Τασιόπουλος στο Β΄ ημίχρονο, βάζοντας αρκετούς παίκτες απο την Ακαδημία, αντί να πέσει ο ρυθμός, άρχισε να ανεβαίνει με αποτέλεσμα η τελευταία μεταγραφή ο Κωνσταντίνος Βασίλι με ένα εκπληκτικό σουτ να κάνει το 2-0, ύστερα απο την διαγώνια πάσα του Gabriel Lopes στην πλάτη της άμυνας της Νίκης Ρέντη. Τρίτος αγώνας και τρίτο γκολ για τον Βασίλι. Η ομάδα δεν σταμάτησε εκει. Συνέχισε την επιθετικότητα της και μετά από ένα σουτ του Αλεξόπουλου, που προέρχεται απο την Ακαδημία μας, στο δοκάρι, στην επαναφορά ένας άλλος παίκτης της Ακαδημίας μας ο Ιάσονας Μυλωνάς με πολλές καλές εμφανίσεις στα τελευταία φιλικά κάνει το 3-1. Το σκορ έκλεισε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, απο την Ακαδημία μας, κάνοντας το 4-1.
Μια πολύ καλή εμφάνιση και με πολλές προσδοκίες για το μέλλον απο τους παίκτες της Ακαδημίας μας. Όσον αφορά την βασική ενδεκάδα νομίζω ότι οι παίκτες έχουν πια αυτοπεποίθηση και γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους. Περιμένουμε πως και πως να αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια. Μην ξεχάσετε να αποκτήσετε την κάρτα διαρκείας, γιατί φέτος δεν είναι απλά μια ενίσχυση στον σύλλογο, αλλά θα δείτε σίγουρα καλό ποδοσφαιρο, καθώς και όλους τους παίκτες να τα δίνουν "όλα" για την ομάδα.

Πάνω