ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ - ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 0-2

Τρίτο κατά σειρά φιλικό και η ομάδα φαίνεται να δένει περισσότερο και δείχνει σιγά σιγά ότι δεν θα υπάρχει φέτος αναπληρωματικός. Όλοι θα είναι ετοιμοπόλεμοι και παίκτες πρώτης ενδεκάδας, αν κρίνουμε απο την μέχρι τώρα απόδοση και θέληση όλων των παικτών. Η νίκη με τον ΠΑΟ Καλυβίων, που φαίνεται να έχει ενισχυθεί κι αυτός φέτος, ήρθε πιο άνετα απ ότι φάνηκε. Παιχνίδι κυριαρχίας, αυτοματισμοί, συνδυασμοί δουλεμένοι στην προπόνηση. Το σκαλοπάτι φέτος, μαζί με τις ενισχύσεις, δείχνει πολύ μεγαλύτερο, απ' ότι φανταζόμασταν. Απο την άλλη μη ξεχνάμε ότι τα κανονικά παιχνίδια δεν έχουν αρχίσει, γι αυτό, όπως πάντα συνιστάται σ' αυτές τις περιπτώσεις, τα κεφάλια κάτω, δουλειά, αυτοσυγκέντρωση και πάμε για μια ονειρεμένη σεζόν.Φέτος με την προσθήκη του έμπειρου Romano η ομάδα έχει ψηλώσει αρκετά, αποκτώντας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Οι παίκτες παίζουν όπως οι σωματοφύλακες: Ένας για όλους και όλοι για έναν!
Όσον αφορά τον αγώνα, το σκορ άνοιξε ο Κώστας Βασίλης με ψιλοκρεμαστό σουτ κάνοντας το 0-1 στο 40’ . Το 0-2 έκανε ο Χρήστου στο 56’. Στο 74’ είχαμε δοκάρι σε σουτ του Γεωργάκα, ενώ στο 86´ο πολύ καλός Μυλωνάς έχασε τετ α τετ.
Μη ξεχάσουμε την πιο σημαντική φάση του Α΄ ημιχρόνου, όπου ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας Δημήτρης Προβίδας έπιασε πέναλτι, ενώ έκανε και πολλές καλές αποκρούσεις, δείχνοντας ότι αγώνα με αγώνα δένει και βοηθάει την ομάδα να κρατάει το 0 στην άμυνα.
Η ενδεκάδα που άρχισε τον αγώνα, περιείχε αθλητές απο την Ακαδημία που έπαιξαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ενώ μπήκαν και άλλοι με πολύ καλή παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο.
Στη φωτογραφία απο αριστερά: ΛΙΟΣΗΣ, ΠΡΟΒΙΔΑΣ, ΧΑΤΖΗΣ, ΝΤΟΒΙΝΟΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΑΣ, ΚΡΙΛΗΣ, ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΟΡΓΑΚΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ, ΡΟΜΑΝΟ, ΓΚΟΥΡΑΣ.

Πάνω