ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!

ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 πρώτη μέρα της νέας χρονιάς!!!
Άρχισε η προετοιμασία για τη νεα ποδοσφαιρική σεζόν 2019-2020. Ο περσινός κορμός της περσινής φιναλίστ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΑΝΑ 2019 παρέμεινε ο ίδιος, ενώ παράλληλα έγιναν κάποιες ουσιώδεις προσθήκες και προωθήθηκαν παιδιά απο την Ακαδημία. 27 συνολικά παίκτες βρέθηκαν στη πρώτη μέρα προετοιμασίας μαζί με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. 11 παίκτες προέρχονται απο την Ακαδημία, με στόχο πάντα να μεγαλώνει αυτός ο αριθμός κάθε χρόνο, 4 παίκτες «ανδρώθηκαν» ποδοσφαιρικά μέσα στον Άρη Βούλας, κάποιοι παίκτες έχουν κλείσει απο 2 χρόνια παραμονής στην ομάδα, που αποδεικνύει ότι ο Άρης Βούλας επενδύει στο οικογενειακό κλίμα που θέλουμε πάντα να υπάρχει, ενώ οι υπόλοιποι είναι οι νεοαποκτηθέντες παίκτες. Η παραμονή του προπονητή Τάσου Τασιόπουλου επιβάλλεται μετά τα περσινά αποτελέσματα και τον τρόπο παιχνιδιού που παίζει η ομάδα, καθώς και των υπολοίπων προπονητών και του φυσιοθεραπευτή. Το ΔΣ ήταν εκεί για να υποδεχτεί τους νέους αλλά και παλιούς παίκτες. Μετά τον σύντομο χαιρετισμό απο τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Σταύρο Πλακαντωνάκη, σειρά πήρε ο γενικός αρχηγός και αντιπρόεδρος κ. Στέλιος Τσαλδάρης, ο οποίος επισήμανε ότι «η περσινή χρονιά ήταν απο τις πιο πετυχημένες και ο στόχος επιτεύχθηκε στο να είμαστε καλύτεροι απο την προηγούμενη σεζόν, ενώ ταυτόχρονα είναι οδηγός για τα επόμενα χρόνια. Με τις ποιοτικές προσθήκες που έγιναν στον περσινό κορμό, στόχος του συλλόγου είναι η προώθηση των παικτών της Ακαδημίας στην ανδρική ομάδα, αλλά πάντα να πλαισιώνονται με όσο το δυνατό ποιοτικούς παίκτες για να είναι σε ετοιμότητα και να έχουν πάντα υψηλότερους στόχους.»
Η πρώτη προπόνηση περιείχε τρέξιμο και ασκήσεις χωρίς μπάλα.
Στις 18/8 θα γίνει το πρώτο φιλικό με τον ΑΣ Σούρμενα στο γήπεδο μας, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα φιλικά που θα γίνουν γνωστά στις επόμενες μέρες.
Υγεία, πίστη και θέληση για να έχουμε μια καλύτερη χρονιά και να ανέβουμε ακόμα ένα σκαλοπάτι!
Όσον αφορά τους οπαδούς και φίλους της ομάδας τους θέλουμε πάντα κοντά μας και στις νίκες και στα δύσκολα, γιατί έτσι λειτουργεί μια «οικογένεια»!!!

Πάνω