Πετυχημένη χρονιά για τις Κ18, Κ16 και Κ14.

Τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Κατηγοριών K18, Κ16 & Κ14 στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ. Μετά την πετυχημένη πορεία της ομάδας Κ18, όπου αγωνίσθηκε μέχρι και την Προημιτελική Φάση του Πρωταθλήματος ΕΠΣΑΝΑ, οι κατηγορίες Κ16 & Κ14 συμμετείχαν στην Β΄ Φάση του Πρωταθλήματος, έπειτα από την πρόκριση τους και η πορεία τους ήταν κάτι παραπάνω απο εξαιρετική.
Η Κ14 συμμετείχε στον Δ΄ Όμιλο της Β΄ Φάσης, αντιμετωπίζοντας τις ομάδες του Αστέρα Γ. Νερών, τον Παθιακάκη και τον Διόνυσο Αττικής. Είχε εξαιρετική παρουσία, όπως άλλωστε και στη Α Φάση του Πρωταθλήματος.
Η Κ16 αγωνίστηκε στον Γ΄ Όμιλο της Β Φάσης, αντιμετωπίζοντας τις ομάδες της Δόξα Άνοιξης, της Νίκης Δροσιάς και του Παλληνιακού. Βαθμολογικά, (ΕΝΤΟΣ των αγωνιστικών χώρων) κατέκτησε την 2η θέση και την πρόκριση της στην Προημιτελική Φάση του Πρωταθλήματος ΕΠΣΑΝΑ.
Τελικά την 2η θέση κατέλαβε η ομάδα του Παλληνιακού, η οποία κατέθεσε ένσταση για τον μεταξύ μας αγώνα στον γήπεδο του Παλληνιακού με τελικό αποτέλεσμα 2-2, εκμεταλλευόμενη τον μη σωστό ορισμό αγώνων του Σαββατοκύριακου 13-14/4/2019 των κατηγοριών Κ18 & Κ16.
Συγχαρητήρια και στα δύο τμήματα για την πετυχημένη χρονιά, βάσει των αποτελεσμάτων, αλλά κυρίως για την προσπάθεια που κατέβαλαν καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Θεωρούμε ότι αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες, τόσο στο κομμάτι της εκμάθησης, όσο και στην γενικότερη φιλοσοφία που διέπουν τα τμήματα υποδομών της Ακαδημίας μας.
Η αγωνιστική χρονιά συνεχίζεται με προπονήσεις και φιλικούς αγώνες, συμπεριλαμβανομένου και του Καλοκαιρινού Τουρνουά, που θα διεξαχθεί το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος 15-16-17/6/2019 στο Λουτράκι και θεωρούμε την συγκεκριμένη περίοδο ότι είναι εξίσου σημαντική, όσον αφορά την εκμάθηση του αθλήματος και την φιλοσοφία του αθλητισμού.

Πάνω