ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ

Η Διοίκηση του ΓΣ Άρη Βούλας ανακοινώνει προς αποκατάσταση της αλήθειας και των πραγματικών γεγονότων, σχετικά με τον αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και του Κ. Αστέρα Βάρης, για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΠΣΑΝΑ και την ανάρτηση στην ιστοσελίδα των Ακαδημιών του Αστέρα Βάρης, τα παρακάτω:
• Η μακρόχρονη ιστορία του Συλλόγου μας είναι μακριά από κάθε είδους παρέμβαση και αγωνίζεται πάντα «καθαρά», ανεξάρτητα από το ποιά ομάδα είναι η αντίπαλος της. Το ίδιο πράξαμε και φέτος στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας τους δύο πρωτοπόρους. Για κάποιους συνδημότες μας, αυτό ήταν ακατανόητο. Σκοπός του Σωματείου μας ήταν -και θα παραμείνει- η μεταλαμπάδευση στους 400 και πλέον αθλητές μας, όσον αφορά τα αθλητικά ιδεώδη, του «ευ αγωνίζεσθαι» και ότι πρέπει πάντα να διεκδικούν τη νίκη μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.
• Ο διαχωρισμός των φιλάθλων στις κερκίδες έγινε με προτροπή της διοργανώτριας αρχής και με γνώμονα την προστασία του Συλλόγου μας, διότι σε ένα τόσο σημαντικό και κρίσιμο αγώνα, εύκολα θα μπορούσε να δημιουργηθεί κάποιο έκτροπο, με αποτέλεσμα την πιθανή τιμωρία της ομάδας μας. Άλλωστε ο Πρόεδρος της ομάδας μας κ. Πλακαντωνάκης προσκάλεσε τον Πρόεδρο της ομάδας του Αστέρα Βάρης κ. Πάπιο να καθήσουν μαζί στις θέσεις των επισήμων και ο κ. Πάπιος επιδεικτικά τον αγνόησε. Είναι γνωστό σε όλους, ότι ειδικά οι πρόεδροι των ομάδων, ανεξαρτήτως της κρισιμότητας και επικινδυνότητας ενός αγώνα, πρέπει να δείχνουν την σωστή εικόνα και να δίνουν το καλό παράδειγμα.
• Επισημαίνουμε ότι αποτελεί ντροπή για τον αθλητή του Αστέρα Βάρης, Παπάζογλου, το γεγονός, ότι μετά την επιτυχία του δεύτερου τέρματος της ομάδας του, απευθύνθηκε στον πάγκο της ομάδας μας, με ακατανόμαστες εκφράσεις (αδιάψευστος μάρτυρας το φύλλο αγώνα και η αποβολή του με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα) με αποτέλεσμα την φυσιολογική αντίδραση του πάγκου μας και την άδικη απομάκρυνση του βοηθού προπονητή και γυμναστή μας.
• Ντροπή στον προπονητή του Κ. Αστέρα Βάρης κ. Μ. Κάτσικα, γιατί μετά το ως άνω γεγονός και παρόλο που ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Αρχηγός της ομάδας μας κ. Τσαλδάρης προσπαθούσε να κατευνάσει τα πνεύματα, ο κ. Κάτσικας τον απώθησε με βίαιο τρόπο. Επίσης μετά το τέλος του αγώνα, ξεστόμισε ακατανόμαστες εκφράσεις προς το Σύλλογο μας προκαλώντας ταυτόχρονα φθορά σε πόρτα του Δημοτικού Γηπέδου.
• Ντροπή στον αθλητή του Κ. Αστέρα Βάρης, Μαρινάκη, ο οποίος με το σφύριγμα της λήξης έτρεξε προς το μέρος των φιλάθλων της ομάδας μας πανηγυρίζοντας με προκλητικό τρόπο.
Παρόλα αυτά τα γεγονότα, ως Διοικητικό Συμβούλιο και συνδημότες, ευχόμαστε στην ομάδα του Αστέρα Βάρης να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.
Τέλος γνωστοποιούμε, ότι με το εν λόγω θέμα δεν πρόκειται να ασχοληθούμε ξανά, γιατί προτιμάμε να συγκεντρωθούμε στη συμμετοχή μας στο τελικό κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.
Υ.Γ. Αδιάψευστοι μάρτυρες για τις προσπάθειες των υπευθύνων του Συλλόγου μας για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα είναι οι Συντελεστές του αγώνα (διαιτητές και παρατηρητές).

Πάνω