Ο νέος προπονητής του Άρη Βούλας

Ο Γιώργος Παπακωστούλης αποτελεί τον νέο προπονητή του Άρη Βούλας. Ο πρώην τεχνικός του Αχαρναϊκού, φτάνοντας με την ομάδα ως τους 32 του κυπέλλου Ελλάδας, για πρώτη φορά στην ιστορία για ερασιτεχνικό σωματείο, έδωσε τα χέρια με την διοίκηση και τον πρόεδρο του Άρη Βούλας. Ο κ. Παπακωστούλης είναι απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου του ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα το Ποδόσφαιρο, κάτοχος UEFA PRO και διαθέτει ένα πολύ σημαντικό βιογραφικό, καθώς έχει εργαστεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε συλλόγους όπως ο Αχαρναϊκός, ο Σαρωνικός Αναβύσσου, η Τριγλία Ραφήνας (Football League 2 και Α' ΕΠΣΑΝΑ), ο Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου (Α' ΕΠΣΑ), Κένταυρος Βριλησσίων (Β' ΕΠΣΑ), ενώ έχει εργαστεί στο τμήμα Scouting και παράλληλα ως Β' Βοηθός στην πρώτη ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Παράλληλα διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι των Υποδομών στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς έχει εργαστεί με επιτυχία και σημαντικές διακρίσεις, για 3 χρόνια στην Ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ και για 4,5 χρόνια στην Ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τέλος ως ποδοσφαιριστής αγωνίσθηκε μεταξύ άλλων στον Ατρομητο αγίων αναργυρων Λάρισας, στην ΠΑΕ ΑΕΚ (κατακτώντας το Πρωτάθλημα Ελλάδας το 1989 καθώς και το super cup και το league cup), στον Ατρόμητο Αθηνών, στον Αχαρναϊκό, στον Άρη Πετρούπολης, τον Ασπρόπυργο αλλά και στις Εθνικές Ομάδες Παίδων, Ελπίδων και Νέων, ενώ έχει διατελέσει και υπεύθυνος σε διάφορα Αθλητικά Προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Άρη Βούλας και του ευχόμαστε να μείνει για χρόνια με πολλές και μεγάλες επιτυχίες..

Πάνω