Και η Κ16 μια ανάσα απο τα playoffs...

Μεγάλη νίκη εκτός έδρας για την Κ16 της Ακαδημίας μας με 1-2 στον αγώνα με τον Σαρωνικό Αναβύσσου. Φοβερό ματς όσοι το παρακολούθησαν απο κοντά, αφού και οι δύο ομάδες καίγονταν για τη νίκη, τους 3 βαθμούς και την είσοδο στα playoffs.
Η Κ16 του Σαρωνικού μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με 1-0, αλλά ο Halilaj ισοφάρισε στο 34΄. Την ολική ανατροπή μαζί με τους 3 βαθμούς και την 4η θέση στη βαθμολογία, έκανε ο Κανελλάκης με ωραίο γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
Μια ομάδα που ξεκίνησε με πολλά προβλήματα, αλλά στη πορεία και λόγω της δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Ακαδημία μας, συσπειρώθηκε και φώναξε "είμαστε εδω δυνατοί και ενωμένοι και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος". Μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος είμαστε με το ένα πόδι στα playoffs. Την επόμενη Κυριακή παίζουμε με τον Φοίβο Βάρης στην έδρα μας, όπου και με ισοπαλία, θα πάρουμε την 4η θέση που οδηγεί στα playoffs.
Η ενδεκάδα που ξεκίνησε η Κ16 του Άρη Βούλας ήταν Σοφιανόπουλος, Muhametaj, Πατσάκης, Βολυράκης Μ., Ροσμαράκης, Κανελλάκης, Σολωμής, Κουρτέσης, Σαββίδης , Halilaj, Χωραφάς. Την αποστολή συμπλήρωναν Χρυσοχόος, Βολυράκης Ε., Μπραβής, Μανδενάκης και Πλεούρας
Στη φωτογραφία η ομάδα της Κ16 με τον πρόεδρο του Άρη Βούλας που τους συνόδευσε σε ένα δύσκολο και σημαντικό ματς.

Πάνω