Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟ LOCKDOWN

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων, αναστάλθηκαν τα πρωταθλήματα και στην επιτραπέζια αντισφαίριση.
Μέχρι την αναστολή:
Η Γυναικεία ομάδα του ΑΟ ΑΡΗΣ 2006 βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας με έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες.
Η ανδρική ομάδα του ίδιου σωματείου αποτελούμενη από τους αθλητές Μάρτο Θεόδωρο, Γενεράλη Νίκο & Διακουμάκο Αλέξανδρο, κέρδισε με 3 – 1 τον Α.Ο. ΙΛΙΣΣΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και έχασε με το ίδιο σκορ από τον Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.
Η ανδρική ομάδα του Γ. Σ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ αποτελούμενη από τους αθλητές, Σκουτέρη Νίκο, Ραυτογιάννη Λευτέρη, Μουχτούρη Νίκο, Σιδηρόπουλο Δημήτρη & Κανέλλη Δημήτρη, κέρδισε με 3 – 0 την Φ.Ε.Σ. ΚΑΝΤΖΑ και έχασε επίσης με 3 – 0 από τον Π.Ο.Κ.ΕΣΠΕΡΟ.
Τέλος η γυναικεία ομάδα του ίδιου Συλλόγου με τις αθλήτριες Ραυτογιάννη Αρτεμις, Ισαμπάλογλου Ιφιγένεια, ΤσαγκάρηΙουλία, Γενεράλη Μαριάννα, Βλάχου Αγλαΐα και Τζάϊν Σαμάϊρα, έχασαν με 3 – 2 απο τον Γ.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ . Γ. ΠΑΛΑΣΚΑΣ, με 3 – 1 από τον Α.Σ. ΑΤΛΑΝΤΑ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ, επίσης με 3 – 1 από τον Α.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και κερδίσανε με 3 – 2 από τον ΑΝΠΟ ΑΜΟΡΓΟΥ.

Τέλος να σημειώσουμε ότι η ανδρική ομάδα του Α.Ο. ΑΡΗ 2006 όσο και η ανδρική και η γυναικεία ομάδα του Γ.Σ. ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ αγωνίζονται στην Β’ Εθνική κατηγορία Αττικής.

Πάνω